TE KOOP

Allereerst wil ik je laten weten dat PaardenRijk geen handelsstal is en de paarden niet komen om doorverkocht te worden.

Helaas komt het wel voor dat sommige paarden en pony’s niet geschikt blijken voor het doel waarvoor ze op bij PaardenRijk terecht komen, niet passen in de kudde en leefomstandigheden of het werk en de drukte teveel voor ze is (geworden).

Voor deze paarden zoek ik een ander thuis waarvan ik vrijwel zeker moet zijn dat het paard een goede plek heeft waar hij wél tot z’n recht komt en krijgt wat hij nodig heeft. Het is dus niet zo dat je zomaar een van de paarden kunt kopen die je leuk vind, het moet echt passend zijn. Voor het juiste adres is de prijs daarom ook niet hoog. Lees de omschrijving van het paard aandachtig door. Denk je echt dat het een match kan zijn dan ben je zeer welkom om kennis te komen maken met het paard of de pony.

Heb je interesse in één van de paarden of pony’s neem dan gerust contact op via mail lucinda@paardenrijkwolphaartsdijk.nl of bel 06 543 965 96 of app 24/7. Groetjes Lucinda

Ruby
Ruby bruinbonte merrie 20 jaar 1,20. Lieve betrouwbare pony, maar kan wat schrikkerig zijn en doet regelmatig lelijk naar andere pony’s ook tijdens het rijden in een groep. Op buitenrit is ze heel braaf en volgzaam. Perfecte pony voor bij een paard/grote pony en vooral om mee buiten te rijden of met volwassene er naast. 750,