kinder rit

Hoe gaaf is het om met een paard over het strand te rijden?

Bij PaardenRijk is niemand te jong om paard te rijden!

 

Deze rit is speciaal voor jonge kinderen al vanaf 2 jaar waarvoor een gewone buitenrit nog een beetje teveel van het goede is. Er zijn ook grotere pony’s dus ook de grotere kinderen kunnen mee rijden.
Papa of mama wandelt met de pony aan de hand en de kinderen kunnen genieten van een echte buitenrit door het bos en over het strand bij het Veerse meer.

Bij aankomst mogen de ruitertjes eerst onder begeleiding hun pony borstelen en opzadelen. Zodra ze een cap en bodyprotector aan hebben gaan ze op de pony’s. We wandelen in een groep en onder begeleiding naar het bos en het strand bij het Veerse meer. De rit duurt ongeveer een uur. Bij terugkomst worden de pony’s weer afgezadeld. Je bent totaal ongeveer 1,5  a 2 uur zoet met deze activiteit.

Vind de mogelijke data voor de kinderrit in de agenda. 

Tijdens de ritten worden er foto’s gemaakt. Benieuwd naar de foto’s? Stuur aan het eind van de dag een berichtje via WhatsApp: 06-543 96 596 met aanvangstijd  van de rit. Wacht niet te lang, de foto’s worden regelmatig verwijderd.

 

Misschien vind je dit ook leuk!

pony kamp

pony kamp Slapen bij de paarden! Een leukere vakantie bestaat er toch niet voor een paardenliefhebber!!! In de zomer zijn er ponykampen bij PaardenRijk voor kinderen van alle leeftijden. De activiteiten die we ondernemen worden zorgvuldig samengesteld aan de hand van...

Lees meer

pony dag

pony dagVoor de kinderen die er geen genoeg van kunnen krijgen... De ponyclub is ontzettend leuk, maar na 2 uurtjes is die toch echt afgelopen. Voor de kinderen die er geen genoeg van kunnen krijgen en de hele dag wel bij PaardenRijk willen blijven is er 'ponydag'....

Lees meer